Automate your Marketing
with Womplify




 
Cake Frosting Homemade CupCAKES

By: Azlin Cake Frosting

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Jan-2010 17:03 Email | Share | | Bookmark
WeLcOmE tO cAkE FrOsTiNg - hOmAdE cAkEs N cUpCaKeS!

 
To my beloved customers,

Kindly be informed that from now onward, I cannot entertain any phone call regarding orders within office hours. I'm glad if you could email/sms if you need to place orders or need to ask questions.

Your cooperation is much appreciated!


Contact Me

Email: cakefrosting@gmail.com

SMS: 012-6675833

Price Details : Click for CF Price Details

Cake Flickrs Gallery : Click for CF Quick Gallery




Quote:
credit to Riadiana for the lovely n chumel cuppicakes logo..


scroll down for more cakes & cupcakes collection




Friday, 21-Aug-2009 07:47 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan Mubarak

]

Assalamualaikum...

Apa Khabar Kawan2?

Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera.. Bebas dari segala penyakit terutamanya H1N1 yg sedang menyerang dunia..

Moga kita sama2 dapat menunaikan Rukun Islam yang ke-3 yakni ibadah puasa dalam keadaan yg sihat sejahtera..

Sempena Ramadhan bakal menjelma.. Kami dari Cake Frosting ingin mengucapkan
'Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak"

Diharap segala salah dan silap dapat dimaafkan sesunggungnya kami tidak lari dari melakukan kesilapan...

Kami juga ingin memaklumkan bahawa sepanjang bulan Ramadhan kami tidak mengambil sebarang tempahan..

Kami akan beroperasi seperti biasa bermula minggu ke-2 selepas kita menyambut Hari Raya Aidilfitri..

Sekian. Terima Kasih Atas Sokongan Anda Pada Cake Frosting!

Regards,
Team Management
Cake Frosting


View Cake & Cupcakes Designs at :
http://www.flickr.com/photos/cakefrosting

Price Details at :
http://cakefrostingblog.blogspot.com


Monday, 27-Jul-2009 15:44 Email | Share | | Bookmark
New Entry July 2009



Monday, 26-Jan-2009 11:36 Email | Share | | Bookmark
2009 Updated & Happy Chinese New Year - Part I

Hi..

How are u? To all Chinese people, wish u a Happy Chinese New Year.. "Gong Xi Fa Cai" May this New Year ring in you HAPPINESS, SUCCESS and PROSPERITY..

Maaf kerana jarang meng'updated' page ni dgn kata2 yang manis dr saya.. hanya gambar2 yang manis saja dapat saya hidangkan buat semua.. kesibukan tugasan harian mencemburui saya untuk menaip kata2 buat page ini.. Maaf sekali lagi..

Ok, saya mulakan entry ini dgn koleksi yang ditempah oleh 'Azlin' & suaminya 'Ali'
Special kan nama 2 pasangan ni?? Yup! bila digabungkan ianya membentuk namaku... Kami juga berkongsi umur yg sama.. huhuhuhuu.. Actually 'Azlin' & 'Ali' ni dah jadik regular customer since last year lg.. Bermula dgn cupcakes tuk hantaran tunang dan lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan beberapa kali sehinggalah order tuk hantaran wedding ni..

Kali ni 'Azlin' mintak buat cake kereta wira milik suaminya dan ditambah rias dgn gambar pasangan ini semasa kecil.. soo sweet.. memula kecut perut gak nak buat.. takut ianya x memenuhi selera 'Azlin' yang bole tahan gak kreatif ni.. idea asal adalah dari 'Azlin' Lega saya bila sejurus selepas diijabkabul 'Azlin' call then ucapkan rasa terharunya & sukanya dia pada cake yg diorder... Katanya "Inilah cake paling cantik di duniaaaa...!!!" hahahhahaaaa.. Thanks my friend, 'Azlin'.. for trusted me to decorate your Special Wedding Hantaran Cake... Love u lah!!

Tidak lupa juga pada lain2 regular customer, Kak June, Kak Julia, Anis, Anisah, Deeja, Farra Hak, Hafizah, Ja, Jenny, Kak Hisnani, Kak Era, Ms Khoo, Shad, Wawa, Yaya, Yul, Putri, Izarina, Ila, Fauzus and semuanya sekali.. (Maaf tak dapat sebut nama semuanya..) Terima Kasih yg tak terhingga dari saya kerana sudi mempercayai bakat pinjaman kurniaan Allah buat saya yang tak seberapa ini... (eheemm.. berbakat kerrr?? hehehe )


Now, its time to enjoy our new collections..













Wajah pasangan pengantin semasa kecil --> cute!!




Quote:
Hye Lin ... Thanks so much atas kata2 kat atas.. Terharu sesangat... Yup, memang betul... Bagi saye, kek kete Wira yg Lin wat tu la yg tercantik dlm dunia... Tak penah tgk kek secantik tu... Tima kacih ye Lin.. So, kepada semua.. Memang x rugi order kek ngan Lin.. She's soooOoooOooo creative & friendly!!!!!! Apepun, majlis pkahwinan saye telah mjadi sesuatu yg indah dgn adanyer kek Wira tu ... Luv u Lin!!!! TQ X 1,000,000 .... Wed 4-Feb-2009 05:21
Posted by:Azlin a.k.a lynn
IP: 210.48.219.6


































































Interested?
Email : cakefrosting@gmail.com


Monday, 26-Jan-2009 01:13 Email | Share | | Bookmark
2009 Updated!! - Part II





















































Thanks alot!!



Interested?
Email : cakefrosting@gmail.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net